Våra tjänster

Förändring

Connect

När organisationer förändras på grund av yttre eller inre omständigheter utmanas både chefer och medarbetare. En del kallar det för organisationsförändringar, organisationsutveckling eller omorganisation. Vi på Logan kallar det för förändring. En förändring kan innebära att medarbetare omplaceras, grupper förändras och mål revideras eller att antalet medarbetare behöver minskas.


Organisationsförändring, support och utbildning

Workshop inför en omställning

Chefers och HR:s roller, ansvar och uppdrag

Upplägg och genomförande av förändring


Support förändring

Vår support innefattar projektledning, handledning av ansvariga chefer och HR med fokus på strategi under planeringen av förändring. Vi lämnar praktiska stöd och råd utifrån personers roller, ansvar och uppdrag.


Outplacement

Ofta kan en organisationsförändring eller en avveckling göra att roller försvinner eller förändras. Ibland kommer företaget och den anställde överens om att avsluta en anställning. För att förändringen ska bli så bra som möjligt behövs professionell coaching. Med vårt outplacement-program får medarbetare hjälp att ta nästa steg i karriären. Som exempel kan detta innefatta karriärsvägledning, hjälp att skriva CV, intervjuträning och tips på egen marknadsföring. Vi hjälper den anställde att se sina styrkor, kompetenser, nya sammanhang och möjligheter. 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Varje dag föds nya företag sprunget ur människors drömmar, visioner och ambitioner. Många av dessa företag blir våra uppdragsgivare. Vi gör alltid vårt bästa för att matcha rätt person med rätt företag. Vi finns med hela vägen, och lite till. 


 

Stockholm

Grev Turegatan 13B
114 46 Stockholm Vägbeskrivning hello@logan.se

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor