Våra tjänster

Search Rekrytering

Connect

 

Våra samlade erfarenheter som ledare samt från organisationsförändring och search ger oss verktyg att möta varje företags och individs unika behov. Logans fokus är på chefsrekryteringar, hr-roller och digitala specialister. Vid interimslösningar har vi ett stort och brett nätverk av konsulter för både strategiska och operativa uppdrag. Det gör att vi alltid kan matcha rätt person med rätt företag. 

 

Search - bygger på rätt frågor

Digitala transformeringar ökar ofta kraven och förväntningarna på medarbetare. Vi förstår vilka affärsprocesser som behövs. Här är vår breda och långa erfarenhet i kombination med nyvunnen kunskap avgörande. Vi kan se outtalade förväntningar, gå på djupet och ställa de nödvändiga frågorna som längre fram skapar faktiska resultat för alla inblandade. Att förstå de verkliga förväntningarna är något som skapar förutsättningar för utveckling, arbetsglädje och affärsresultat. 

 

Interim - ger nischad spetskompetens 

Våra dagliga kontakter med branschers vassaste personer inom olika segment gör att vi snabbt kan hitta rätt interims resurser. Vi har tillgång till personer som har kunskaper av att  t ex förvalta en utlagd plan, driva ett förändringsarbete, täcka upp för olika typer av tjänstledighet eller axla roller som HR-direktör, marknadschef, kommunikationschef och andra nyckelroller under tidsbegränsade perioder. 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb 

Stockholm

Grev Turegatan 13B
114 46 Stockholm Vägbeskrivning hello@logan.se Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor